Deelnemers

De deelnemers

Bar Saantje

Kerkplein 14
0527 241 403
http://saantje.nl/
info@saantje.nl

Café Bar Saantje ligt in het authentieke vissersstadje Vollenhove. In de volksmond ook wel Veno genoemd. Saantje heeft zich gevestigd op het kerkplein welke gelegen is aan de haven van Vollenhove.

Saantje is de perfecte gelegenheid om even lekker een bakje koffie te drinken of om even wat te eten. tevens is er een rookruimte ter beschikking

Simon Dragt

Voorpoort 2
0527-243439
http://www.simondragt.nl/
info@simondragt.nl

De echte groenteman Simon Dragt is een echt familiebedrijf Simon en Renske zijn de zaak begonnen in 1991 en bestaan dus inmiddels al meer dan 25 jaar. In die 25 jaar is er veel veranderd binnen de branche.

In november 1997 zijn wij verhuisd naar de voorpoort in Vollenhove. Hier openden wij een geheel vernieuwde winkel die meeging met de tijd.

VIVANT BOEK & MIX

Kerkstraat 88
0527-244900
http://www.boekenmix.nl/
info@boekenmix.nl

Wij zijn moeder Rita Smit en dochter Jentina Jongman. Samen runnen wij deze mooie winkel.

We blijven ons met veel plezier inzetten voor een winkel die aansluit bij de behoefte van onze klanten. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant zich thuis voelt in onze winkel en met plezier nog eens een keer terugkomt.

Gildeslager Heetebrij

Landpoortsteeg 2
0527-241214
http://heetebrij.gildeslager.nl
info@slagerijheetebrij.nl

Slagerij Heetebrij is al vanaf 1888 een begrip in Vollenhove en omstreken.
Een (h)echt familiebedrijf welke nu zijn 5e generatie ingaat.

Nieuwsgierig naar wat Slagerij Heetebrij u te bieden heeft?
U bent van harte welkom, of bekijk eens onze website: www.heetebrij.gildeslager.nl

Schoonheidssalon Daniëlle

De Kampen 3
06-20726621
http://www.salondanielle.nl/
info@salondanielle.nl

Ware schoonheid zit van binnen in u en wordt bepaald door uw karakter. Desondanks is uw uiterlijk het eerste wat men van u ziet. Balans is daarbij het sleutelwoord, want wanneer u zich goed voelt, ziet een ander dat aan u. Balans vindt u bij Schoonheidssalon Daniëlle in persoonlijke aandacht voor uw huid én voor u.

Bakkerij Houtsma

Kerkstraat 70
0527 241 253
http://bakkerijhoutsma.nl/

Wij zijn Pieter & Suzan Houtsma. Wij zijn de 3de generatie die de bakkerij voortzetten. Zodat we onze klanten kunnen voorzien van (h)eerlijk brood en banket op traditionele manier bereid.

Mekong

Kerkplein 11
0527 241 986
http://www.mekong.nl/

Geïnspireerd door deze bijna 5000 km lange krachtige rivier, maken wij bij Mekong een grote variatie Chinees-Vietnamese gerechten.

In ons restaurant te Vollenhove vindt u een unieke mix van gerechten zoals u die bij geen ander restaurant zult aantreffen.

Deze website is gemaakt door Slimmenrick